BMW Z3 M Coupé

BMW Z3 M Coupé

5 oktober, 2022 Av av Philip Hansson

Utrustning

 • ABS-bromsar
 • AC
 • Centrallås (fjärrstyrt)
 • Elhissar (fram)
 • Elstol förare
 • Elstol passagerare
 • Klädsel (helskinn)
 • Servostyrning
 • Sportratt
 • Sportstolar
 • Startspärr
 • Sätesvärme (fram)
 • Taklucka
 • Hifi ljudsystem
 • Vita blinkers
 • 19″ 885-hjul
 • KW V3 Chassi

Beskrivning och övrig information

En BMW Z3 M Coupé på relativt låga mil, och i ett vettigt skick för den intresserade. Bilen har många år på nacken men är en fantastisk körmaskin. Utseendet är unikt med en fantastiskt praktisk ådra för den som önskar köra på semester. Bilen har under senaste månaderna fått en stor service, med alla vätskor och servicedelar bytt. Tidigare har det suttit en halvbur bak, som plockats ur och återmonterat inredningen. Nya AC delar, nytt batteri, renoverade bromsar inkl. ompackning av oken och nya skivor och belägg, ny viskokoppling till fläkten med mera. En bil för den som vill ha en Z3 M Coupé att köra med på sommaren och njuta av ljudet från den vassa S50 motorn på 321hk. Originalhjul finns till om dessa är intressant. Några saker är kvar att fixa till, men tror att köparen till denna bil tycker det är roligt att fixa lite själv över vintern. Kontakta oss för mer information. Finansiering erbjuds via DnB Finans och har du ett inbyte tittar vi gärna på det. Välkommen! OBS, endast bokade visningar.